ETD Serie - Vertikal
Vi kan tilbyde den vertikale og horisontale kød tromlemaskine, vi producerer, med følgende funktioner:
- Timevis produktbehandlingskapacitet fra 300 til 1.000 kg
- Kølet
- Ske omrøring
- Bevægelse af produktblanding og produktudledning
Med disse funktioner leverer vores maskiner produktet,
- Marineret / Marinerende
- Det mørner kødet.
- Blander det
- Det er som at hvile i 36 timer
- Det fremskynder produktionsprocessen
- Flasket / Klar til at tilberede
- Vakuum
- Det muliggør transport uden at bryde kølekæden.
Vores vakuum tromle er designet til at massere og blødgøre produkter som skinke, skulder, ribeye, sirloin osv. under vakuum. Med sin cylindriske krop og fiskebensstruktur indeni sikrer den, at produktet homogeniseres jævnt. Med sit brede justeringsområde af automatiseringssystemet i henhold til efterspørgslen sikrer den øget færdigvare og den bedste binding af proteiner til kødet.